Belove | Barn & Bröllopsfotograf | Säter – Falun – Dalarna » ~ Fångar Hjärtat ~

Masthead header

Om barnfotografering

Barnfotograf-Falun-Dalarna-Hedemora-Sater

 

Det är en stor glädje och en ära att få arbeta med barn och familjefotografi.

För att skapa magi krävs hårt arbete, känsla, teknik, timing, förberedelse och efterarbete.

Här tänkte jag dela lite om hur jag arbetar!

Jag tänker mig att du tycker om mitt bildspråk och att det är därför du valt just mig som fotograf. Jag lär känna dig innan fotograferingen, jag vill veta så mycket som möjligt om dig och vad du tycker är viktigt för att kunna förmedla det i bild. Jag hjälper dig med förberedelser och vad som kan vara viktigt att tänka på.

Tid…tid är viktigt under själva fotograferingen. I alla fall jag är inte alls lika bekväm framför kameran som bakom och jag tror att de allra flesta är lite nervösa när de kommer till mig. Då är det jättebra att ha tid att hinna bli bekväm med kameran. Jag lovar, efter 300 foton bryr du dig inte så mycket längre och är betydligt mer avslappnad, det är ofta då som de vackraste bilderna blir till. Åh, de där mjuka ögonen som jag älskar!

Jag söker ljuset och leder dig/er genom fotograferingen på ett enkelt sätt. Jag låter dig vara som du är. Det blir alltid vackrast då. Ibland betyder det om att slappna av tillsammans i samtal eller tystad. Ibland att skratta tills man kiknar, ibland gäller det att bara hänga med tre vilt lekande barn i deras äventyr, ibland att finnas med på avstånd och på det sättet fånga de allra finaste intima ögonblicken. Varje fotosession är lika unik!

Jag arbetar nästan alltid i naturliga miljöer. Det är mer utmanande men det höjer bilden enormt.

En BELOVE-fotografering är så mycket mer än att le vackert mot en kamera med bra belysning. Jag skapar ett utrymme för dig att slappna av och bara vara för en stund.

Jag lägger ner mycket tid på förberedelse och efterbehandling för att du ska få ett porträtt som berör. Resultatet – ett konstärligt, intimt, nära, unikt kärleksporträtt.

Välkommen att maila idag för mer information och för att se om ditt datum är ledigt!

/Jae [Jej]

mail@belove.se

Fotograf Jae Pears – Belove Photography – Barnfotograf – Bröllopsfotograf – Newbornfotograf – Portättfotograf – Fotograf Falun, Dalarna, Säter, Hedemora, Borlänge, Siljan, Mora. Fotostudio Säter. Utomhusstudio Stora Skedvi.

 

F a c e b o o k
B a r n f o t o g r a f e r . s e