Belove | Barn & Bröllopsfotograf | Säter – Falun – Dalarna » ~ Fångar Hjärtat ~

Masthead header

Kill your darlings

Urval-Brollopfotografering-Rattvik-Dalarna

I lördagskväll slet jag mig från det digitala mörkrummet i datorn efter att ha laddat in dyrgriparna. 1506 Rawfiler från Anna och Pers episka Rättviksbröllop! Sedan dess har de kallat på mig men jag har tvingat mig till söndagsvila och trädgårdsarbete. Men nu är det måndag och jag bra längtar efter att dyka in i processen att färdigställa dessa portätt. Det första som händer är urvalsprocessen. Killing my darlings kallas det visst på fotografspråk. Det kräver te, Coldplay och fokus. Vilken av dessa 5 tillsynes likadana bilder är den allra bästa? I love it! 

Belove Photography’s Jae Pears är en fotograf med brinnande passion för fotografi. Belove Photography är Bröllopsfotografi, Barnfotograf, Familjefotograf, Portättfotograf, Fotograferar artister och kommersiellt. Hon är baserad i Dalarna med närhet till Falun, Säter, Hedemora, Säter, Avesta, Rättvik, Stockholm, Mora, Stora Skedvi. 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F a c e b o o k
B a r n f o t o g r a f e r . s e